sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Pääsiäisjuttuja ja KEVÄTTÄ!

Lämpimästi tervetuloa blogini lukijoiksi Ritva, Tuitiina ja ametisti! =)
 
Pajalla ollaan jo pääsiäistunnelmissa!


Pääsiäismunat on neulahuovutettu, ja ne ovat 100% suomalaista lampaanvillaa. Koristeina tutut kiemurakuviot. Ne vaan on mun mielestä niin kivoja. =) Myös tipu on neulahuovutettu.Tipujen ja munien lisäksi on valmistunut myös kanoja. Kana on tehty sekä märkähuovuttamalla että neulahuovuttamalla. Kana voi olla pääsiäiskoristeena sellaisenaan, mutta sen sisään voi myös piilottaa vaikkapa yllätyksiä! =)

 
Garden of My Dreams -blogissa oli joku aika sitten ihania murattisydämiä. Eilen poikkesin siskoni kanssa Ikeassa, tänne kotiini kun tarvittiin pari uutta mattoa. No, Ikeassahan sitä yleensä huomaa tarvitsevansa kaikenlaista muutakin... Siellä oli myös hyvin pitkiä ja tuuheita muratteja, jotka nähdessäni tuli heti nuo Maaritin murattisydämet mieleen. Siispä huomasin, että kotiin tarvitaan ehdottomasti myös uusi viherkasvi. ;) Sydämen sain väännettyä heti eilen rautalangasta, ja muratit kieputeltua. Uutta ruukkua EN kuitenkaan ostanut, koska muistin varsin hyvin kantaneeni niitä juuri SUUREN ja PAINAVAN laatikollisen edellisestä kodistani tänne. Vaan kun hetken seisoin varaston ovella katseellani tuota laatikkoa etsien, päätin siirtää ruukkujen etsinnän tuonnemmas... Jotenkin tuo laatikoiden järjestelykiintiö on tällä hetkellä täynnä. ;) Toinen ruukkupakkaus osui kuitenkin silmiini heti ovelta, joten nyt toistaiseksi tuo murattisydän saa siis asustaa tuollaisessa korin mallisessa ruukussa, vaikka tuo muoviruukku tuolta sisältä paistaakin ikävästi silmiin. Saattaa olla, että tuota katsellessa se ruukkulaatikkokin alkaa varastosta ihmeesti löytymään. ;)
 
Aivan ihana kevätviikonloppu on takana! Koirakin on saanut nautinnollisesti nukkua päiväunia aurinkoisella terassilla ja ihmetellä lintuja ja oravaa ja muuta maalaista menoa.
 

Ensimmäisiä hankintojani tänne uuteen kotiin oli lintulauta. Voisin vaikka miten pitkään katsella lintulaudalla vierailevia tinttejä, punatulkkuja, varpusia, mustarastasta... Kaikkein lähimpänä naapurinani asustaa tämä Kurre, joka tänään saapui brunssille lintulaudan juurelle. Hyvin näyttää maistuvan. =)
 
Huomasinpa muuten juuri, että blogissani on kohta rikkoutumassa jo 20 000 vierailun raja! Aivan mahtavaa!!! 

10 kommenttia:

 1. Ihana kana! Kohtahan se on tosiaankin jo pääsiäinen. Aika menee niin vauhdilla, vasta joulusta selvittiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana! =) Ja aika tosiaan kuluu nopeaan, yksi hujaus ja ollaan jo juhannuksessa asti! =D

   Poista
 2. Todella kauniit pääsiäiskoristeet☺
  Mukavaa viikkoa Sinulle Reija ♪☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ma-te! =) Mukavaa viikkoa myös Sinulle! =)

   Poista
 3. Onpas nättejä huovutustöitä! :) Minäkin oon kerran päässy kokeilemaan esim. tuota neulahuovutusta ja kiva ois kyllä kokeilla tehdä jotain uudestaankin.. aivan mahtava tekniikka! Jäin seuraamaan blogiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Neulahuovutus on kyllä ihan huippua, mutta sen kokeilemisessa on riskinsä: Voi jäädä koukkuun! =) Hienoa, että liityut blogini lukijaksi! =)

   Poista
 4. Upeat koristeet! Kiva, että olet saanut idean tekemästäni jutusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Sinun jutuistasi tulee aina ideoita, eri juttu mitää saa aikaiseksi ja mitä osaa toteuttaa! =)

   Poista
 5. Ja kauniin yksinkertaiset kiekurakuviot pääsiäismunissa. Mistähän blogista tänne ajauduin? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Ja kiva kun ajauduit tänne! =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)