lauantai 25. huhtikuuta 2015

Huopakukkia

Tiedätte varmaan, kun jostain asiasta voi tulla päähänpinttymä... Minulle yksi sellainen on ollut orkidean huovuttaminen. Olen yrittänyt, mutta en ole saanut mieleistäni. Aina silloin tällöin olen palannut asiaan, mutta ei vain ole tullut sellaista, kuin olisin halunnut. Nyt yritin taas kerran. Aivan muun tekemisen lomassa, puolivahingossa, huomasin taas tikuttavani orkidean tapaista... Lopulta vaihtui jo vuorokausikin,  mutta orkideasta alkoi vähitellen tulla kelvollinen. =)


Tässä huopakukka-asetelma huovutetuilla orkideoilla. Lisäksi pinkin värinen huopalilja ja huovutettu oksa, ja vähän sisalia.

 
Asetelma on halkaisijaltaan 11cm ruukussa.


Lisäksi tein yhden asetelman valkoisista huopaliljoista. Lisäksi pari huovutettua lehteä ja sisalia.

 
Aurinkoista viikonloppua! =)

18 kommenttia:

 1. Hämmästyttävästi oikean kukan näköisiä!

  VastaaPoista
 2. Käsittämättömän kauniita ☺☺

  VastaaPoista
 3. Ihan orkidealta näyttää, taitava sinä! Ja tuo ensimmäinen lilja on ihanan värinen, sanoo tämä punaisten kukkien ystävä :D

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania, kuten aina. Valkoiset liljat on upeita.

  VastaaPoista
 5. Nää siun tekemät työt on aivan mielettömän ihania! Huovutusta oon ite kokeillu, mut siuun verrattuna oon iha lapsen kengissä. Siulla on silmää tehdä kaikenlaista, ja mikä taito, VAU! Jään innolla seuraamaan kättesi taitoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tepazu! =) Tämä huovutus on sellainen juttu, johon vain jotenkin hurahdin. ;) Mitään en oikein osannut, mutta tahtotila oppia oli kova. Ja tätähän oppii tekemällä, ja ainakin yhä vielä oppii kokoajan lisää. =)

   Poista
 6. Aivan uskomattoman hienoja kukkia O.o.

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniita nämä huopakukkaset!

  VastaaPoista
 8. Jestas täällä blogissasi on paljon kaikkea nättiä!
  Uskomattoman kauniita nämä huopatyösi ♥ ♥

  VastaaPoista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)