keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kauratyynyjä... ja vähän jotain muutakin

Aika rientää edelleen huimaa vauhtia ja puuhaa riittää, mikä näkyy jälleen tässä päivitystahdissa. Pajalla ei siis vietetä hiljaiseloa, mutta kun tämä kuvien ja juttujen siirtyminen tänne vaan kestää. Yhteydet pelaavat täällä muuten hyvin, mutta kuvien lataaminen on melkolailla hidasta. Kuvien ottaminen sujuu kyllä "reaaliajassa", mutta kun niitä alkaa olla kamerassa tai koneella käsittelemättä kyllin paljon, niin sinne meinaavat sitten jo jäädäkin. Tässä siis jo muutaman viikon takaisia juttuja.
 
Kauratyynyvarastot alkoivat olla aika tyhjät, ja muutama kauratyyny piti ommella lisää. Jossain kohtaa sain sen suuntaista palautetta, että kauratyynyjä voisi olla myös ilman fleece-päällistä, joten nyt päätin tehdä sellaisia tähtikuvioisesta puuvillakankaasta. Sain kankaat leikattua, ja katselin, että pieniä ylimääräisiä paloja tietenkin jäi taas. Mitähän niistä tekisi? No sydämiä tietenkin! Ja sitten tuumasta toimeen!


Vähän pitsiä mukaan koristeeksi, ja ripustuslenkit, ja niin oli loputkin kangaspalat tehokäytetty. Vaan sydämiä ommellessani mieleeni tuli kangaslaatikossa oleva pala pellavakangasta. Ja kun "sydänvaihde" oli päällä, niin niistähän tuli lisää sydämiä! =)

 
Näihin sydämiin ompelin käsin vielä tekstit valkoiselle puuvillakankaalle, ja applikoin ne sydämiin, ja lisäsin vielä rusetit valkoisesta pitsinauhasta.
 
Kudontaputiikin Eija oli myös mukana jokin aika sitten Tallipihan Maalismarkkinoilla ihanine lankoineen ja kudottuine tuotteineen. Eijalla oli myyntipöydässään aivan ihania puisia laatikoita, joissa langat olivat kauniisti esillä. Mietin, miten ihanaa olisi, jos olisi itselläkin joitakin laatikoita, joissa tuotteita voisi vain nostaa pöytään. Tuotteet olisivat helposti esiin laitettavissa ja pöytä näyttäisi siistiltä. Sydämiä ommellessani pohdin myös tätä, ja mieleeni tuli, että laatikoitahan voisi tehdä edullisesti kankaasta ja pahvilaatikoista. Niitä pahvilaatikoita kun sattuneesta syystä on vieläkin jemmassa. =)
 
 
Tässä hedelmälaatikko ennen...

 
... ja tässä päällystettynä. Nämäkin kankaat löytyivät varastosta, joten nyt pääsivät hyötykäyttöön!
 
 
Vähän matalammasta laatikosta syntyi myyntilaatikko kangassydämille...

 
... ja toisesta matalammasta vauvan sukille.
 
Laatikot tuli testattua Tallipihan Lankalauantain markkinoilla, ja hyvin toimivat! =)
 
Niin, ja ne kauratyynyt...
 
 
Valmistuivathan nekin lopulta! =) Ja nämä mahtuivatkin aikas mukavasti tuohon ensimmäiseksi ommeltuun laatikkoon. =)

6 kommenttia:

 1. Ahkerasti oletkin taas käsitöitä tehnyt. Hienot laatikot, tosi helposti ja siististi saa työt esiin myyntipöydille. Ehkäpä hieman matkin sinua ennen Naisten Joulumessuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana! =) Noita laatikoita oli sikälikin mukavaa tehdä, että se ei ollut sellaista "justiinsa" hommaa. Tietty mitat pitää ottaa aika tarkasti, mutta kukaan ei nää eikä tiedä, miltä näyttää se nurja puoli. =D Ja matki ihmeessä, hienoa jos sait tästä idean. ;) Vaikka tän laatikoiden päällystämisen kankailla lienee kyllä keksinyt jo joku muu kuin minä. ;)

   Poista
 2. Voi miten fiiniksi tuollainen laatikko muuttuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. =) Aika pienellä vaivalla ja edullisesti tuli roskasta uudelleen käyttötavaraa! =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)