sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pääsiäisiloa

 

 
Iloista Pääsiäistä!
 
Ihanat narsissit kuuluvat niin pääsiäiseen. Näitä olen viikonlopun aikana istutellut ulos ruukkuihin ja pariin pajulaatikkoon. Eipä niitä voi oikein hymyilemättä katsoa...
 
 
 
Eilen ostetut leikkonarsissit vasta availevat nuppujaan.
 
 
Pääsiäisohrakin ehti kasvaa pääsiäiseksi sittenkin. Se otti kasvupyrähdyksen eilen. =) Ja toisaalta, juuri tällainen pääsiäisruohon pitääkin ensimmäisenä pääsiäispäivänä mielestäni olla: Hentoinen ja ylöspäin kurkottava, samoin kuin narsissien avautuvien nuppujen.
 
 
Tuttu kananpesä kanoineen, tipuineen ja munineen löytyi taas pääsiäislaatikosta. Vähän kuin jouluna, niin samat asiat tuntuvat toistuvan jokaisena pääsiäisenä. Samat koristeet, ruoho on kylvettävä samaan astiaan jne... =)
 
 
Ja yllättys, yllätys, myös suklaamunia on oltava, ihan joka vuosi. =D Ja joka vuosi tuntuu, että niitähän on ostettu aivan hirvittävästi, ja sitten jotenkin salaperäisesti ne on myös johonkin katoavat. Yllättävän nopeasti. =D
 
 
Eilisellä kauppareissulla piti vielä ostaa yksi ihana helmililja. Sen istutin vanhaan tekemääni risukoriin. Helmililjakin vasta availee kukkiaan.
 
Eilinen päivä hujahti Tallipihalla Lankalauantain tapahtumassa, jossa olin myymässä töitäni. Sää oli onneksi huomattavasti ennustuksia parempi, mutta sen verran sataa tihrusteli, että esimerkiksi villasukat ovat vielä varmuudenvuoksi pyykinkuivaustelineelle ripustettuna. Oma puuhansa on aina ennen tapahtumia tavaroiden pakkailussa ja taas tavaroiden purkamisessa tapahtumien jälkeen. Tänään on kuitenkin lepopäivä! Jonkinlainen flunssa on minua kierrellyt ja kaarrellut jo jonkin aikaa, mutta nyt se on sen verran napannut kiinni, että sohvannurkka kutsuu houkutellen. Sinnepä siis kera neuleen ja viltin. =) Ja onpa tässä sellaista tahtia taas viimeaikoina tullut touhuttua, että ehkäpä ihan hyväkin, että kroppa tarjoaa välillä hyviä syitä joutenoloon ja laiskotteluun! =)
 
Nautitaan pääsiäisen ilosta ja valosta!

2 kommenttia:

  1. Iloista Toista Pääsiäispäivän ehtoota Sinulle ☺☺

    VastaaPoista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)