lauantai 2. toukokuuta 2015

Huopakukkarintakoruja

Lämpimästi tervetuloa blogini lukijaksi Tepazu! =)
 
Kukka-aiheet blogissani jatkuvat, tällä kertaa huopakukka-rintakorujen muodossa. Varastot rintakorujen osalta pääsivät jo aika vähiin, joten oli syytä tehdä näitä lisää.
 
 
Varastojen täydentämisen lisäksi tein paria uutta väriä, punaista ja pinkkiä. Kukkien keskustassa kimaltelee kolme kristallia.
 
 
Oranssin rintakorut olivat kokonaan loppu...
 
 
... samoin petroolin väriset. Nyt niitäkin taas on . =)
 
Nyt meitä hemmotellaankin pitkällä viikonlopulla, kun vapunpäivä sattui perjantaille! Itseasiassa minulle tämä viikko on ollut vielä rikkonaisempi, selkä kun otti ja meni totaalisen jumiin alkuviikosta. Pariksi päiväksi oli lopulta pakko antaa periksi ja jäädä kotiin parantelemaan, kun autolla ajokin alkoi käydä ylivoimaiseksi ja liikkuminen alkoi olla jo suoraan sanottuna naurettavaa... Kauratyyny oli taas kovassa käytössä ja suuressa arvossa, kun yritin saada kramppia hellittämään! Nyt onneksi on jo parempi, kunhan malttaa tehdä kaikkea kohtuudella. Selkähän ei makaamalla parane. Onneksi siis tähän saumaan siis sattui pitkä viikonloppu, jotta ehdin saada myös pari tilaustyötä valmiiksi, kun nuo tämän viikon arki-illat eivät sujuneet ihan suunnitelmien mukaisesti. Vielä olisi haaveissa päästä viikonlopun aikana metsälenkille - ajatelkaa, olen ollut sieltä pois jo viikon! 
 
 
Ihanaa viikonloppua! =)


4 kommenttia:

 1. Kauniita, olet kyllä mestari huovuttamaan☺
  Paranemista selällesi ☺ja mukavaa pyhäpäivää♪☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ma-te! Mestari en ole, tiedän paljon itseäni taitavampia, mutta olen innokas oppimaan. Sanasi kuitenkin lämmittävät ja ilahduttavat kovin. =) Ja selkäkin on jo aikas paljon parempi! =)

   Poista
 2. Kauniita ovat kukkasesi ja oletkin niitä taituroinut koko puutarhallisen!

  VastaaPoista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)