tiistai 23. kesäkuuta 2015

Avain- ja kaulakoruja

Käsityöpajalla on viimepäivinä tehty monenmoista: On huovutettu niin vedellä kuin neulalla, neulottu, ja aina välissä tehty vähän korujakin. Tuossa huovutushommassa kun pitää aina välillä odotella kuivumista, että pääsee jatkamaan työtä. Tuntuu siis, että täällä on nyt vähän kaikkea kesken, ja sen on näköistäkin. Ja siksipä olenkin niin onnellinen siitä, että tämä kaikki keskeneräinen on (ainakin melkein kokonaan) työhuoneessani. Ja kaiken sekamelskan keskellä makaa tälläkin hetkellä tuo minun "liikuntavastaavani". Sitä ei haittaa, että lattiapinta-alaa on vähän, pääasia, että saa olla vieressä. Voisin kyllä melkein väittää, että tuo nukkuminen saattaisi olla vähän mukavampaa vähän väljemmässä paikassa, kuin villapussien ym. keskellä. Aina silloin tällöin unet katkaisee "siirry" -komento, tai työtuoli joka rullaa koirapoloista kohti... Vaan koira on laumaeläin, etenkin paimenkoira. Ja kukapa sitä koskaan tietää, jos työhuoneeseen vaikka olisikin ilmaantunut salaovi, jota pitkin emäntä pääsee salaa karkuun. ;)

Pari avainkorua oli odottamassa tänään saapunutta korutarviketilausta. Tuo hopeoitu papuketju oli lopussa, joten nyt kun sain sitä lisää, sain myös nämä korut viimeisteltyä.

Tästä korusta löytyy mm. ovaalin mallisia hopeafoliolasihelmiä, särölasihelmiä ja strassirondellaja. Riipuksena hopeafoliosydän hopeoidulla stardust-helmellä. Riipus ja avainlukko ovat molemmat irrotettavissa, joten korua voi käyttää sekä avain- että kaulakoruna.

Tässä avainkorussa on käytetty mm. harmaita kuunpintalasihelmiä, särölasihelmiä ja helmiäislasihelmiä.
 
Molempien korujen pituus on noin 80 cm.
 
Ensi lauantaina 27.6. olen menossa Karhen markkinoille, jotka järjestetään Karhen koululla osoitteessa Nopanperäntie 10, 39340 Karhe. Olen menossa itse näille markkinoille ensimmäistä kertaa. Niin paljon hyvää olen näistä markkinoista kuullut, että mieli on aivan erityisen innostunut ja odottava. Näpertelyn lisäksi siis markkinavalmisteluja luvassa tälle loppuviikolle. =)
 
Nyt on aika herättää tuo liikuntavastaava iltalenkille. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)