sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Avainkoruja ja rannekoruja

Kuten aiemminkin kerroin, niin alkava kesä on selvästi vilkastuttanut korujen myyntiä, ja varastoja olen täydennellyt kaiken aikaa. Tässä muutama kuva uusimmista koruista.

 
Tätä lasihelmistä linkittämällä tehtyä korua voi käyttää sekä avain- että kaulakoruna irrotettavien riipus- ja avainlukko-osien ansiosta. Korussa on käytetty vaaleanpunaisia hopeafoliohelmiä, helmiäislasihelmiä, strassirondelleja ja särölasihelmiä. Niin, ja vielä pieniä pallorondelleja, ja tuosta hopeafoliosydämestä löytyy vielä stardust-helmikin. Korun pituus on noin 80cm + riipusosa 4 cm. Tämä malli vaikuttaa aika suositulta. Piakkoin tätä korua on taas saatavissa verkkokaupasta.
 
 
Tämä oranssi avain/kaulakoru on toteutettu suunnilleen samaan tapaan. Eli tässäkin samanlaiset irrotettavat riipus- ja lukko-osat. Helminä on käytetty hopeafoliohelmiä, särölasihelmiä, strassirondelleja ja fasettilasihelmiä. Hopeoituja renkaita löytyy myös. Pituutta korulla on suunnilleen myös tuo 80cm + riipusosa 4cm.
 

Memoryvaijeriin tehdyt rannekorut ovat hauskoja, käytännöllisiä, ja niitä on myös tosi kiva tehdä. (No, toisaalta, mitäpä tällaista nyt mielestäni ei olisi kiva tehdä... ;) ) Tässä violetissa korussa on särölasihelmiä, kristalleja, fasettilasihelmiä ja siemenhelmiä. Aika ihanaa kesäistä kimallusta siis!

 
Tästä korusta puolestaan löytyy hennon vaaleanpunaisia kuunpintalasihelmiä, sekä fasettilasihelmiä, kristalleja ja siemenhelmiä. Kimallusta löytyy siis myös tästä korusta!
 
 
Ja tässä vielä yksi: Harmaita kuunpintalasihelmiä, ovaaleja särölasihelmiä, strassirondelleja ja siemenhelmiä. Nyt on selvästi joku kimallusvaihe menossa tekijällä. =)
 
Edellisellä kerralla harmittelin hitaita nettiyhteyksiä. Nyt asia on onnekseni korjattu, ja kuvien lataaminen ym. onnistuu taas suit sait sukkelaan. Yhteensä kolmen eri operaattorin kuuluvuuden täällä ehdin testata, ja onnekseni tämä kolmas toimi kerrassaan mahtavasti! =) Nyt siis kun tieto taas siirtyy ja liikkuu, niin toivottavasti myös tänne blogiin tulee eloa. =)
 
 
Nyt korutarviketilausta näpyttelemään! ;)
 

 
 
 

6 kommenttia:

 1. Todella kauniita koruja♫ tykkäännnnnn ♫~♪~♥

  VastaaPoista
 2. Upeat korut! Lähetänkin sinulle ensi talvena korutilauksen. Tyttäreni rippijuhlat ovat ensi kesänä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! =) Ja suurella ilolla otan vastaan tilauksen! =)

   Poista
 3. Ihania koruja taas. Ihailen aina toisilla kaikkea kimallusta, mutta itse olen siinä vielä opetteluasteella. Olen enemmänkin niiden huopapallokorvisten tyylinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana! =) Siihen kimallukseen muuten oppii aika nopeasti! ;) Itse olin myös vielä tovi sitten samanlainen: Kaikkien muiden kimaltelevat korut keräsivät ihailevat katseeni, mutta itse mietin onkin pienenpienet "timantti"nappikorviksetkin liikaa. Kunnes sitten huomaan pikkuhiljaa noiden kimallusten määrän lisääntyneen huimasti omissakin koruissani. ;) Etenkin nuo strassirondellit ovat mun lemppareita. =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)