maanantai 8. kesäkuuta 2015

Musta avain/kaulakoru

Tällainen avain/kaulakoru valmistui tässä eräänä päivänä myöskin!


Tätäkin korua voi käyttää sekä avain- että kaulakoruna. Avainlukko-osa on irrotettavissa, samoin hopeafoliosydämestä ja stardust-helmestä koostuva riipusosa.

 
Koru on tehty hopeoidusta kuparilangasta linkittämällä, ja siitä löytyy mustia ja kirkkaita särölasihelmiä, mustan ja hematiitin värisiä fasettihelmiä, hopeoituja kuvioituja renkaita sekä stassirondelleja kimallusta antamassa.
 
 
Vaan mitäköhän näille mun kuville oikein välillä tapahtuu? Ne ovat ihan kelvollisen näköisiä tuossa käsittelyssä, mutta tuntuvat välillä muuttavan muotoaan niin täällä blogin puolella kuin facebookissakin...
 
Facebookista puheeollen... Nyt täytyy hieman ylpeillä, nimittäin siitä, että onnistuin vihdoin saamaan tuon facebook-ikkunan (vai millä nimellä sitä ikinä kutsutaankin =D ) tuonne sivun oikeaan laitaan! =D Ei meinaan ihan yksinkertainen juttu tällä atk-taidolla ja kielipäällä. Sitä en tiedä, osaisinko tehdä sen uudestaan, joten toivottavasti ei katoa minnekään. Tekotapa oli tyyliin yritetään kaikenlaisia mahdollisia komentosarjojen kopiointeja eri järjestyksillä ja eri kautta, ja yhtäkkiä, tattadaadadaa, se ilmestyi sinne. Ja siis, itseasiassa, sen myös kerran tuolta kadotinkin, mutta sain vielä palaamaankin. =) Jos siis olet facebookissa, olet lämpimästi tervetullut tykkäämään sivuistani. =) 
 
Pikkuhiljaa alkaa kesän markkina- ja myyjäiskuviot tarkentua ja selvitä. Aikas hauskaa suunnittelua myös sen puolesta! Muutama juttu vielä odottelee varmistumistaan, mutta ihan mukavasti vaikuttaisi kivoja paikkoja ja tapahtumia olevan tiedossa. Jos sinulla on hyvä vinkki, mihin kannattaisi lähteä mukaan, niin vinkkejä otetaan ilolla vastaan! =)
 
Aurinkoista alkanutta viikkoa! =)

 

4 kommenttia:

 1. Vau, miten tuottelias olet. Kerrassaan ihania!!

  VastaaPoista
 2. Ompas ihanat enkelit sinulla tuossa kannessa, olenkin niihin törmännyt tuttujen kodissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja! =) Tuntuupa mukavalta kuulla, että enkelit näyttävät tutuilta! =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)