perjantai 26. kesäkuuta 2015

Viikon puuhasteluja

Tällä viikolla paja on taas toiminut lähestulkoon täysillä, kiitos ihanan kesäloman. =) Hetkittäin on tuntunut, että lopputuloksena on kaikenaikaa yhä vain kasvava keskeneräisten töiden määrä, mutta niin vain on valmistakin tullut.


Tässä kuvassa tällä viikolla valmistunut enkelikuoro. Aika monta enkeliä olen jo tikuttanut, mutta joka kerta se on vaan yhtä mukavaa. Näistä kun tulee aina oman näköisiään, kuten tästäkin kuvasta huomaa. Aina on niin hauskaa nähdä, minkä näköinen enkeli milloinkin valmistuu. =) Nämä enkelit ovat kyllä ehdottomasti tämän pajan suosituin yksittäinen tuote. Ihmeelliseltä on tuntunut, kun olen jopa muutaman kerran kuullut täällä tai myyjäisissä, että enkelini näyttävät tutuilta! Joku on saanut sellaisen lahjaksi, joku toinen nähnyt jossain kyläpaikassa. Silmät kyynelissä olen joskus saanut kuunnella, millaisia merkityksiä näillä enkeleillä on ollut. Se on ihmeellistä ja mykistävää! <3

 
Olen asettanut itselleni tavoitteen lomalla: Minun pitää muistaa ja malttaa istua usein ainakin hetki aloillani, katsella ja kuunnella maailman menoa, mikä täällä tarkoittaa luontoa, ja lueskella. Olen nimittäin huomannut, että se ei aina tosiaankaan ole mitenkään yksinkertaisen helppoa! Tänään on ollut mukavan lämmin päivä, ja tavoitteeseen on taas päästy: Terassilla, kahvikupin ja raparperipiirakan kera vietin tovin jos toisenkin Karjalan maisemissa. =) Samanlaista rentouttavaa tunnetta tuo ehdottomasti neulominen. Tässä pari tällä viikolla valmistunutta sukkaparia, kokoina 40-42 ja 44-46.
 
 
Ja korupajakin on pyörinyt. Tässä kuvassa puuhelmistä tehtyjä memory-vaijeri rannekoruja. Kimallus ja säihke on ihanaa, mutta jotenkin tällaisen pirtsakkaan väriset puuhelmetkin ovat aika mukavan kesäisiä. Muitakin koruja on tehty, mutta niistä toisella kerralla.
 
Sitten vielä osio kierrätysaarteita: Olen pitkään haaveillut tuollaisesta "vanhan näköisestä" kuvaustaustasta, siitä yksinkertaisesta syystä, että omaan silmääni kaikki mikä näyttää vanhalta, näyttää yleensä kauniilta. Tässä viime viikolla poikkesin eräänä iltana mökillä, ja siinä pihalla pyöriessä löysin aarteen lautataapelin juurelta: Vanhaa, harmaata puuta, jonka tunnistin olevan peräisin juuri uusitusta yli 30 vuotta vanhasta pihapöydästä. Isäni oli sopivasti siinä vieressä tämän aarteen nähtyäni. Minusta jotenkin tuntuu, että tällainen saman tapainen keskustelu on käyty joskus ennenkin: Minä silmät kiiluen: "Mitä aiot tehdä noilla puilla?" Isä (ehkä hieman syvään huokaisten):"Viedä ongelmajätekeräykseen". Minä: "Mää tarvisin tommosia! Saanko!?!" =D Noniin, olisihan se nyt hyvänenaika ihan tuhlausta viedä vanhaa hyvää kestopuuta jo 30 vuoden käytön jälkeen hukattavaksi! Ja mikä parasta, samaa ainetta on vielä pari uusittavaa tuolia, joille, kuten varmaan arvata saattaa, minulla on jo jatkokäyttösuunnitelmat mietittynä. =)
 
Nyt nuo uudella hienolla vanhannäköisellä kuvaustaustalla kuvatut enkelit, sukat ja rannekorut, ja kasa kaikenlaista muutakin on taas pakattuna laatikoihin ja kasseihin. Huomenna matka suuntaa Karhen markkinoille!
 
Henkilön Karhen koulun vanhempainyhdistys kuva.
 
Seuraavana viikonloppuna 4. ja 5.7. olisi kalenteriin merkitty lauantaille Huopion markkinat ja sunnuntaille Jumesniemen maalaismarkkinat. Mukavia tapahtumia siis tiedossa! =)
 
Iloista viikonloppua!

2 kommenttia:

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)