lauantai 18. heinäkuuta 2015

Arvonta!

Nyt on blogiarvonnan aika! =)
 
 
Käsityöpajani 1-vuotissynttäreiden kunniaksi järjestän arvonnan myös täällä blogin puolella, koska kaikki täällä vierailevat eivät ole facebookissa, jossa toisen arvonnan jo järjestin. Toki kaikki facebookin arvontaan osallistuneet saavat tietenkin osallistua myös täällä! =) Tämä arvonta on ennen kaikkea kiitos kaikesta siitä saamastani kannustuksesta ja positiivisesta palautteesta, mitä teiltä olen saanut! Jokainen niistä on lämmittänyt mieltäni valtavasti, ja antanut lisää intoa ja uskoa omaan tekemiseen!
 
KIITOS! <3
 
Arvonnan palkintona on kuvassa oleva huovutettu enkeli. Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen. Koska on loma-aika, pidennetään tällä kertaa arvonta-aikaa niin, että osallistua voi heinäkuun loppuun asti. Arvonta suoritetaan 1.8. ja voittaja ilmoitetaan tietenkin täällä. =)
 
Samassa yhteydessä toivoisin teiltä mielipidettä yhteen toisinaan paljonkin pohdintaa aiheuttavaan verkkokauppaan liittyvään asiaan. Toimituskulut ovat nimittäin asia, joka mietityttää itseäni aina tasaiseen tahtiin. Verkkokaupassanihan on käytössä todellisiin postikuluihin perustuva toimitusmaksu. Asiakas siis maksaa tilaamistaan tuotteista juuri sen maksun, mitä postikulut ovat. Asian huono puoli on, että asiakas ei tilausta tehdessään tiedä, miten suuren toimituskulut ovat, vaan asia selviää vasta sähköpostissa tulleesta ennakkolaskusta. Kiinteä toimituskulu taas olisi yksinkertainen ja selvä, mutta silloin asiakas toisinaan maksaa suuremman toimituskulun, kuin postikulut ovat. Toisaalta taas isommissa tilauksissa, jotka toimitetaan pakettina, asiakas voisi tässä tapauksessa mahdollisesti myös säästää. Kiinteä toimituskulu täytyisi tietenkin arvioida niin, että se olisi jonkinlainen todellisten postikulujen keskiverto.  Lisäksi tietenkin todellisuudessa toimituskuluista vain yksi osa on itse postimaksu: Omat kulunsa kun aiheuttaa tietenkin myös postituksessa tarvittavat pussit ja laatikot ja muut pakkaustarvikkeet... 
 
Pyydänkin siis mielipideapua nyt teiltä: Samalla, kun osallistutte arvontaan, pyydän teitä vastaamaan tähän toimituskuluaiheiseen mielipidekysymykseen valitsemalla jonkin alla olevista vaihtoehdoista:
 
A: Itse maksaisin mieluiten toimituskulut todellisten postikulujen mukaan.
B: Kiinteä toimituskulu on parempi ja selkeämpi vaihtoehto.
C: Kiinteä toimituskulu erikseen sekä kirje- että pakettilähetyksille olisi paras vaihtoehto.
D: Toimituskulut eivät yleensä juurikaan vaikuta ostopäätökseeni.
 
Lisäksi tietenkin kaikenlaisen muutkin kommentoinnin asiaan liittyen tai asian vierestä ovat kovasti tervetulleita! =)
 
Onnea kaikille arvontaan, ja kiitos jo etukäteen kaikille kullanarvoisista mielipiteistä! =)
 

23 kommenttia:

 1. Mukana kauniin enkelin arvonnassa ja vastaukseksi sanoisin C:n, kun usein tilaan pientä kirjeeseen mahtuvaa tavaraa niin silloin on kiva kun on postimaksukin kirjeen mukainen:)

  VastaaPoista
 2. C olisi paras, mutta myös B kävisi. :)

  Mukana arvonnassa! <3
  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 3. Vaihtoehto C kuulostaa ehkäpä helpoimmalta kaikkien kannalta, ainaki kun itse ajattelee asiaa sekä tilaajan että lähettäjänä näkökulmasta. Ja tietenki mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa, enkelit on olleet vähän keräilyn allakin :)
  Minusta tuo vaihtoehto C kuulostaa selkeimmältä.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Hei Reija! Sinulle on haaste blogissani;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Käynpä kurkkaamassa! =)

   Poista
 6. C

  Mukana arvonnassa!

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Arvonnassa mukana!
  Minusta olisi A vaihtoehto paras. En kylläkään ole täysin perehtynyt tähän asiaan. Mieli tekisi tuollaisia Avainkoruja kylläkin. Pitää tutkia vielä tuota verkkokauppaa. :)
  Ps Tuolta Maaritin blogista löysin tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilie, ja ihanaa kuulla, että tuotteeni kiinnostavat! Lämpimästi tervetuloa tutustumaan verkkokauppaan! =)

   Poista
 8. c on paras :)
  elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. Onnittelut 1-vuotiaalle! <3
  Aivan ehdottomasti mukana arvonnassa! :)
  Valitsen tuon vaihtoehdon D.

  VastaaPoista
 10. vastaus on c. Mikäli ostan vain jotakin pientä olisi ikävää maksaa saman verran toimituskuluja... Saatan jättää tilaamatta tuon tähen ;(
  Enkeli on kaunis!
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)