perjantai 31. heinäkuuta 2015

Haaste Maaritilta

Ensin alkuun, lämpimästi tervetuloa blogini lukijoiksi Bikke, Beat56 ja Lezzie! Hieman huolestuneena mietin, että toivottavasti olen huomioinut jokaisen uuden lukijan, sillä  iloitsen teistä jokaisesta, ja pyrkimys olisi ehdottomasti toivottaa jokainen tervetulleeksi! =)
 
Sain Maaritilta Garden of My Dreams -blogista aivan ihanan "Kolmen naisen ihana blogi" haasteen. Maaritin saatesanat haasteen yhteydessä olivat suorastaan mykistyttävää luettavaa! KIITOS Maarit! <3
 
Itse haluan ehdottomasti listata seuraavat blogit:
 
Pammun P*skartelut: Paula on ihan huipputaitava korttien tekijä, ja taitava kyllä kaikenlaisessa muussakin kädentaitoihin liittyvässä. Kun taitavuuteen lisää vielä luovuuden ja muun idearikkauden, värisilmän, ja ripauksen huumoriakin, niin tuloksena ei kai voi ollakaan muuta kuin toinen toistaan upeimpia kortteja!
 
Luonnon luomaa: Susannan blogissa on aivan upeita luontoaiheisia juttuja ja kuvia! Niitä katsellessa ja lukiessa ei tarvitse kovinkaan ihmeellistä mielikuvitusta, kun voi tuntea ja astia tunnelman niin vahvasti, että luontoretki ruudun ääressä tuntuu melkein todelta!
 
Villasukkavuosi: Marjaanan blogia ei voi lukea ilman, että sormet syyhyäisivät puikkoja käteensä! Marjaanan tekstit saavat hymyn huulille, ja valmistuneet työt huokailemaan ihastuksesta! Viimeaikaisimpien päivitysten sukkakuvat ovat kyllä sellaisia, että tiedän, että minun on parasta tosiaan tyytyä siihen huokailemiseen, ja pysytellä "hieman" yksinkertaisimpien mallien parissa. Kuinka monta neulojaa nimittäin tiedätte, joka pujottelee neuloessaan villasukkapariin satoja helmiä hammaslangan avulla?Ihana viiden viikon kesäloma on nyt takanapäin, ja viikon verran on taas opeteltu työarkea. Täytyy sanoa, että on taas loman jälkeen todella opettelemista, miten saa päivään mahtumaan kaiken tarpeellisen, sekä sen työn, kotityöt, tämän Käsityöpajan, ja vielä nukkuakin pitäisi. ;) Ja kaiken tämän lisäksi tuo metsä suorastaan huutelee minua nimeltä! =) Sekä metsän rauha, että mustikat, ne suuret, joita varvut ovat niin täynnä, että notkisketelevat...


"Liikuntavastaava" on saanut kyllä liikkua sydämensä kyllyydestä. =) Yhden päivän nelituntisen metsälenkin päätteeksi se auton takakonttiin hypätessään ei suoranaisesti käynyt makuulle - se hyppäsi autonperään, suoraan makuuasentoon. Metsäänhän täällä pääsee ihan kävellenkin, mutta välillä on kiva käydä myös vähän pidemmälläkin olevissa ihanissa paikoissa. Ja siis se vähän pidemmällä tarkoittaa tässä tapauksessa sellaista muutamaa kilometriä.


Metsässä olosta pitää ehdottomasti nauttia, ja missään muualla kahvi ei taida maistua niin hyvältä, kuin metsässä! Tässä ollaan eräällä laavulla, mutta kahveja on nautittu myös niin kallioilla kuin eräällä jo tutuksi tulleella eväskiveksi nimeämälläni paikalla. =)

 
Upeiden maisemien ja luonnon herkkuantimien lisäksi metsässä riittää muutakin ihmeteltävää, kuten mielenkiintoisen näköisiä jälkiä. Ikävä kyllä kuviin ei aina saa kaikkea, mitä haluaisi, mutta hyvät kynnenjäljet näkyivät tuolla sammaleen sisällä. Pari viikkoa sitten tässä noin kolmen kilometrin päässä näkyikin riistakamerassa mesikämmen!
 
 
Vaan metsässä on tilaa väistellä, jos samoille poluille satuttaisiin, ja tiedän myös, että niin niillä mesikämmenillä kuin tuolla "matkanjohtajallakin" on hiukka verran tarkemmat korvat ja tarkempi nenä kuin minulla. =)
 
Tällaisia kuulumisia siis tänne! Ihanaa viikonloppua!
 
Niin, ja vielä tämä ilta on muuten aikaa osallistua Käsityöpajan synttäriarvontaan! =)

7 kommenttia:

 1. Kiitos, ihana! 😙
  Tää on nyt täällä leirillä, mutta yritän ens viikolla paneutua asiaan 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! =) Ja tsemppiä loppuleirille! =)

   Poista
 2. Kiitos, ihana! 😙
  Tää on nyt täällä leirillä, mutta yritän ens viikolla paneutua asiaan 😊

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että otit haasteen vastaan! Kiva, pääsen tutustumaan uusiin blogeihin! Mustikkaan on minunkin tarkoitus mennä, mutta tänään taitaa sadetta tulla niin paljon että en sekaan sovi:) Lomaviikko alkoi, niin enköhän joku päivä pääse metsään. Kahvit pitää ehdottomasti olla mukana! Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta otin näin ihanan haasteen vastaan! =) Ja nämä listaamani blogit ovat kyllä ehdottomasti tutustumisen arvoisia! Mustikassa käytiin tänäänkin, sade onneksi loppui sopivasti täällä siinä puolen päivän tietämillä. Ihanaa lomaviikkoa sinulle! =)

   Poista
 4. Kitos, Reija!

  Otan haasteen ilomielin vastaan ja vastailen siihen omassa blogissani tässä ihan lähiaikoina :-)

  Ihanaa elokuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että otat haasteen vastaan! Kiitos, ja ihanaa elokuuta myös sinulle! =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)