lauantai 11. heinäkuuta 2015

Parkkuun kesäjuhlilla

Tänään oli hieno myyjäispäivä Parkkuun kesäjuhlilla. Niin monesti tekee mieli kuvailla näitä reissuja ja laittaa niistä juttuja myös tänne blogiin, mutta yleensä aika menee niin, että kuvat jäävät ottamatta. Facebookin puolelle aina silloin tällöin joku pöytäkuva tulee laitettua, mutta siinä se. Tänään kuitenkin mukana oli ihan oikea kamera kännykän lisäksi. =)

Olin siis Parkkuun kesäjuhlilla Parkkuun seuratalolla Kurussa, Ylöjärvellä. Reissuun lähdimme yhdessä ystäväni Tuijan kanssa. Varsinaisesta reissaamisesta ei sinänsä voi puhua, sillä matkaan kului aikaa noin puolisen tuntia, pääosin hiekkatietä ajellen. Aamulla oli hyvin aikaa, vaikka allekirjoittaneen suuntavaisto (lue: ajo-ohjeiden kuuntelu ;) ) teki (vaihteeksi) pienet tepposet, ja kohtaamispaikalle piti ajaa mutkan kautta. Aikaa oli kuitenkin tämän mutkankin jälkeen, joten matkalla ehdittiin myös hyvin hidastella vauhtia ja bongailla pelloilla näkyviä kurkia. Kun paikan päällä oli myyntipöydät löydetty ja tavarat kannettu, ehdittiin vielä nauttia aamukahvitkin ennen pöytien valmiiksi laittoa. =)Meille oli varattu pöydät aivan mahtavilta paikoilta, Seuratalon terassilta! Aamulla kun tavaroita kannoimme, sataa ripsotteli vettä, mutta sopivasti päivä siitä myös kirkastui auringonpaisteeksi. Katto pään päällä oli siis kuitenkin erittäin hyvä juttu. =) 
 

Oma myyntipöytäni näytti tällä kertaa tältä. Se on jännä juttu, miten joka kerta pöytää laittaessa tulee olo, että nämä tavarat ei ikinä mahdu ainakaan millään järjellisellä tavalla, ja sitten ne järjestyvät joka kerta kuitenkin. Tämä liittyy siihen samaan "mulla ei oo mitään myytävää" - tunteeseen, joka myös on usein ennen myyjäisiä. Tosin, nyt niitä myyjäisiä on ollut niin tiiviiseen tahtiin, että laatikoita en aina ole edes välissä purkanut, ja kun tuo laatikkokasa on tuossa työhuoneen tyhjällä lattiatilalla, niin aika hyvin muistaa, että kyllä sitä myytävää on, vaikka jotain tuotteita pitää aina lisätäkin. =)

 
Tässä kuvassa Tuijan myyntipöytä. Tuijan liike Makeis- ja Lahjakauppa Alicia sijaitsee Tampereella Tammelantorin laidalla. Siellä kannattaa kyllä ehdottomasti Tampereella käydessä poiketa! Jo liike itsessään on ihanan tunnelmallinen paikka, ja kuten tästä myyntipöydästäkin voi päätellä, sieltä löytyy varmasti ostettavaa niin omaan kotiin kuin tuliaisiksi ja lahjoiksikin!
 
 
Nämä vanhoista aterimista tehdyt taulut ovat NIIN upeita!

 
Sen lisäksi, että nämä ovat kauniita, ne ovat mielestäni myös hyvin puhuttelevia. Niihin liittyy jotakin erittäin vahvaa symboliikkaa...
 
Myös ostoksia tuli tietenkin tehtyä:
 
 
 Tässä kuvassa on tämän päivän iltapala. =) Sotkan mallasleipä näyttää ja tuoksuu niin herkulliselta, että en hädin tuskin maltan odottaa iltateen keittoaikaa. ;)
 
 

Tuijan pöydästä mukaani lähti neljä tällaista koristetta olohuoneen verhoja somistamaan. Tässä talossa on sähköpatterit, joten pitkät sivuverhot ovat aika epäkäytännölliset. Niinpä olohuoneessa on kappaverhot, jotka kuitenkin ovat kaivanneet jotain pientä lisäjuttua. Nyt sellaiset löytyivät. =) Kuva on hieman hassu, kun takana näkyy vielä sälekaihtimetkin. Nämä piti kuitenkin saada ripustettua heti paikoilleen, ennenkö ehdin kuvaamista harkitakaan, ja verhot auki kuvaaminen ei oikein onnistu.
 
Ja viimeisenä se kaikkein hienoin hankitani:
 

 
Tämä ihana taulu koristaa nyt tämän kodin keittiötä! =) Ja kuten arvata ja päätellä sattaa, suunnitelmissa on saada tälle taululle vielä muutama muu taulu kaveriksi. =)
 
Tällainen päivä siis vietetty tänään! Parkkuun kesäjuhlat oli oikein kiva tapahtuma! Paikalla oli mukavasti ihmisiä, ja tunnelma kaikin puolin hyvä. Ja kauppakin kävi, mikä tietenkin tuotteiden myynnin kannalta on aika oleellinen asia. Kesäjuhlat jatkuivat vielä iltaan asti monipuolisen ohjelman merkeissä, johon kuuluu mm. Jakaman viesti, näytelmä ja tanssit. Myyjäiset kuitenkin päättyivät kolmen maissa, jolloin mekin lähdimme kotia kohti. Omasta puolestani kiitos kaikille mukana olleille ja myyntipöytäni luona poikenneille mukavasta päivästä,  ja järjestäjille erityiskiitos hienosti järjestetystä tapahtumasta! =)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)