maanantai 6. heinäkuuta 2015

Synttäriarvonta Facebookissa


Vuosi sitten näihin aikoihin elettiin pohdinnan ja jännityksen täyteisiä päiviä, ja pohdinnan tuloksena koitti päivä, kun omat y-tunnukset olivat ihan oikeasti totta. =) Kirkkasti muistan edelleen, kun istuskelin maistraatissa odottelemassa omaa vuoroani perustamisilmoituspaperit kädessäni, ja miten seuraavana päivänä jännityksellä avasin koneen nähdäkseni tuoreen y-tunnukseni. =) Vielä piti toki jännittää nimiasia, mutta toiminta pääsi yrityksenä alkamaan siitä, kun y-tunnukset olivat olemassa.
 
Käsityöpaja Villaa ja Lankaa syntyi rakkaudesta huovuttamiseen ja käsillä tekemiseen, mutta se on tuonut tullessaan paljon muutakin: jatkuvaa uuden oppimista, hienoja kohtaamisia, keskusteluita, sanattomaksikin vievää palautetta, jopa ystävyyttä!
 
Synttäreiden kunniaksi Käsityöpajan facebook-sivuilla on menossa synttäriarvonta! Arvonnan palkintona on kuvassa oleva huovutettu enkeli. Osallistumisaikaa arvontaan on 13.7.2015 asti ja arvonta suoritetaan 14.7.2015.
 

Myös täällä blogin puolella on teitä ihania blogiystäviä, joilta olen saanut paljon ihanaa kannustusta ja palautetta, ja jotka omilla upeilla töillänne ja ideoillanne olette antaneet lisää innostusta myös minulle tekemään ja opettelemaan uutta. Pohdin, miten voisin yhdistää tämän arvonnan myös tänne blogiin, siltä varalta, että kaikki täällä olevat, minulle tärkeät ihmiset, jotka mahdollisesti haluaisivat osallistua arvontaan, eivät facebookin kuulu. Sitten huomasin, että tämän heinäkuun puolen välin jälkeenhän on niinkin merkittävä tapahtuma, kuin tämän blogini 2v. synttärit. =D Ihan yhtä juhlaa siis! =D No, tämä 2- vuotias blogini onkin siis vallan passeli syy toiselle arvonnalle, jonka laitan nyt mietintämyssyyn. Arvontaa siis luvassa täällä bloginkin puolella, ja facebookiin kuuluvilla siis tuplamahdollisuus voittoon. ;)  
 
Hmmm... blogiarvonnan palkinto... Olisiko toiveita tai ehdotuksia? ;)

8 kommenttia:

 1. Onnea yrityksellesi! Sinulla on niin paljon kaikkea ihanaa tehtynä putiikin puolella! Kävinpä osallistumassa arvontaan;) Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! =) Itseasiassa putiikki on aika pahasti jälkijunassa, nyt kun tuota myyjäis- ja markkinatouhua on aika tiuhaan, on esimerkiksi monta korua, mitkä eivät ole vielä putiikkiin päässeetkään. Parhaimmillaan koru valmistuu illalla, siinä puolen yön paikkeilla, ja on seuraavana päivänä myyty tai sitten purkamattomien pakattujen laatikoiden kasan pohjimmaisessa laatikossa. Ihanaa siis kuulla, että putiikki näyttää houkuttelevalta tästäkin huolimatta. =) Mukavaa viikonjatkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Kyllä aika menee nopeasti! Jos olisi äkkiä pitänyt sanoa kauanko pajasi on ollut olemassa, olisi sanonut että muutaman kuukauden, ehkä puoli vuotta. Sitten kun mietin enemmän, niin huomasin tehneeni sieltä ostoksia jo yli puoli vuotta sitten. :) Onnittelut ensimmäisestä vuodesta, sekä menestystä tuleviin. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana! <3 Ja totta, aika kuluu kyllä nopeasti! Muutamalta kuukaudelta tämä minustakin tuntuu! ;)

   Poista
 3. Onnea Reija Käsityöpajallesi♥
  Kun en tuola facessa oo, niin odottelen arvontaa blogiisi ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ma-te! <3 Tässä siis yksi erittäin tärkeä syy järjestää toinen arvonta täällä! =)

   Poista
 4. Löysin tänne sattumalta, kun etsin huovutettuja kaulakoruja siis helmiä. Tarvitsisin punasävyiset helmet, joissa puisia helmiä välissä. Osallistuin fb:n puolella arvontaasi. Tuo enkeli on aivan ihana. nina40fi@gmail.com
  Laitanpa sinulle yhteydenottolomakkeella toiveeni. Liityin lukijaksi myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Beate56, ja lämpimästi tervetuloa blogini lukijaksi! =) Ja jatketaan yhdessä helmien suunnittelua, uskon, saamme aikaan toiveidesi mukaiset helmet! =)

   Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)