lauantai 1. elokuuta 2015

Arvonta

Lämmin kiitos kaikille synttäriarvontaan osallistuneille! Lupasin arvonnan tuloksen ilmoitettavan tänään 1.8. Joskus aikataulusuunnitelmat eivät kuitenkaan ihan päde, ja tiukille meinasi mennä, mutta lupauksen mukaan arvonta saatiin kuitenkin vielä nippa nappa tämän vuorokauden puolella suoritetta. Pahoittelen kuitenkin myöhäistä ajankohtaa...
 
 
 
Arvonta suoritettiin jälleen tuttuun tyyliin, perinteisenä "suljettuna lippuarvontana".
 
Ja voittaja on:
 
 
 
Paljon onnea! =)
 
 
Arvonnan yhteydessä kyselin mielipidettä verkkokaupan toimitusmaksuihin liittyvään asiaan. Saamani vastaukset olivat minulle erittäin tärkeitä ja arvokkaita, kiitos niistä vielä kerran! Selvästi eniten kannatusta sai vaihtoehto, jossa kirje- ja pakettilähetyksillä on molemmilla omat, kiinteät toimituskulunsa.
 
Aiemmin verkkokauppani toimituskulut ovat perustuneet todellisiin postituskuluihin, ja toimituskulut ovat selvinneet vasta ennakkolaskusta. Nyt tämän kyselyn perusteella verkkokaupan toimitusmaksut ovat uudistuneet seuraavasti:
 
Kirjeenä toimitettavat tilaukset 2€
Pakettina toimitettavat tilaukset 5,50€.
 
Tilaukset, jotka ovat yli 3cm paksuisia tai yli 2kg painavia, toimitetaan pakettina. Verkkokauppa laskee arvioin toimitusmaksusta automaattisesti, mutta toimitusmaksu vahvistuu kuitenkin sähköpostitse toimitettavassa ennakkolaskussa. Eli jos esimerkiksi tilaukseen sisältyy useampi tuote, tilaus ei välttämättä enää kulje kirjeenä, ja tätä verkkokauppa ei valitettavasti huomioi.
 
Ja tähän loppuun vielä mainostettakoon, että verkkokaupassa on alkanut ns. "kesäale". =) Verkkokaupan ale-hyllystä löytyykin esimerkiksi suosittuja kesäisiä memory-vaijeri rannekoruja nyt erittäin edullisin hinnoin! =)
 

 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)