lauantai 8. elokuuta 2015

Avainkoruja

Lomakausi alkaa olla lopuillaan, ja itsekukin on palaillut taas arkeen, tai kohtapuoliin palailemassa. Tällä hetkelle avainkoruja menee aika mukavasti kaupaksi. Uudella avainkorulla saa kyllä kummasti piristystä työ- ja opiskelupäiviin, eikä pieni kimallus ja säihke näissä koruissa ole pahitteeksi. Tässä verkkokaupan varastoja täydennellessä olen samalla suunnitellut itsellenikin uutta avainkorua. Ei sillä, että vanhassakaan mitään vikaa vielä olisi, mutta vaihtelu virkistää ja piristää. =)
 
Eilen illalla valmistui verkkokauppaan muutama uusi linkitetty avainkoru. Kaikkien korujen pituus on noin 80cm+riipusosa. Koruissa on käytetty hopeoitua papuketjua, ja koruja voi käyttää sekä avain- että kaulakoruna, sillä riipuksena oleva lasinen hopeafoliosydän ja avainlukko-osa on kiinnitetty hopeoituun renkaaseen pienillä rapulukoilla. Näin siis korua voi muutella sopivaksi tarpeen mukaan.
 
 
Tästä korusta löytyy särölasihelmiä ja strassirondelleja.
 
 
Tässä korussa on fasettilasihelmiä, särölasihelmiä, helmiäislasihelmiä, strassirondelleita ja pieniä hopeoituja litteitä pallorondelleja.
 
 
Tästä korusta löytyy kuunpintalasihelmiä, särölasihelmiä, helmiäislasihelmiä, strassirondelleita ja pieniä hopeoituja litteitä pallorondelleita.
 
 
Edellisiä koruja kuvatessani löysin myös vielä yhden aiemmin tehdyn korun, joka oli jäänyt epähuomiossa kuvaamatta ja siten tietenkin myös verkkokaupasta pois. Tässä korussa on särölasihelmiä ja strassirondelleita, sekä riipuksena kuparihohdesydän ja strardust-helmi.
 
Täällä suunnalla ainakin on aivan ihana puolipilvinen, lämmin ilma. Niinpä aionkin pakata sienikorin, mustikkaämpärin ja koiran autoon, ja lähden tarkistamaan yhden kanttarelli-mustikkapaikan. =) Mukavaa viikonloppua kaikille! =)
 
PS. Jos kiinnostuit koruista, niin nämä ja muutama muukin avainkoru löytyy verkkopuodistani! =)
 

4 kommenttia:

  1. Ihanat korut! Mukavaa viikonloppua sinulle Reija!

    VastaaPoista
  2. Upeita koruja kaikki tyynni ☺
    Aurinkoista viikonloppua Sinulle Reija ♫~♥

    VastaaPoista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)