maanantai 5. lokakuuta 2015

Kuvia Käsityöpajalta sekä heijastinkoruja

Edellisellä kerralla kerroin Käsityöpajan avoimista ovista, jotka olivatkin jo muutama viikko sitten. Päivä oli oikein onnistunut, väkeä kävi kaiken aikaa tasaiseen tahtiin, enemmän, kuin uskalsin toivoakaan! Hetkittäin oli jopa tungosta, mikä ei tosin näissä tiloissa ihan kovin montaa ihmistä kerralla vaadi. =D Päivästä jäi siis tosi hyvä mieli!
 
Tässä vielä muutamia kuvia täältä pajan "puodista".
 

Tässä kuva hyllyistä heti ovelta otettuna. Itseasiassa sisäänkäynti on pikkuruiseen eteiseen, jossa on myös joitain tuotteita esillä, mutta tila on niin pieni, että kuvien ottaminen osoittautui aika hankalaksi. Seuraavalta hyllyltä löytyvät mm. enkelit ja kukkarot. Kukkaroista ja kuvassa näkyvistä kännykkälaukuista lisää toisella kerralla.

 
Varastosta löytyneestä hyllyttömästä hyllystä tuli loistava villasukkateline!
 
 
Koruteline on omalla pöydällään "puodin" nurkkauksessa. Korvakorut ja rintakorut löytyvät toisilta hyllyiltä. Korutelineen takana seinällä on kuvia tilaustöistä. Kuvia on tosin tällä hetkellä seinällä kutakuinkin aikalailla vähemmän kuin niitä valmistuneita tilaustöitä...
 
 
Tässä vielä ns. "myyntipöytä" tai "tiski". Hyllyiltä löytyvät pakkaustarvikkeet yms. Myyntipöydän virkaa toimittaa siis vanha ruokapöytä, jonka ääressä on myös hyvä istua ja suunnitella ja sopia vaikkapa tilaustöitä. Pöydällä olevassa korissa on Makeis- ja lahjakauppa Alician herkullisia konvehteja, joita oli avoimien ovien päivänä myös Käsityöpajalla niin myynnissä kuin tarjolla kahvin kanssa.
 
Suunnitteilla olisi pitää vielä parit avoimet ovet tämän vuoden aikana. Päivämäärät ovat vielä vähän avoimet, mutta kunhan varmistuvat, ilmoittelen niistä. =)
 
Ettei vain Käsityöpajan esittelykuviksi menisi, niin pari tuotekuvaakin vielä tähän loppuun, niinkin ajankohtaisista asioista, kuin heijastimista.
 
 Nämä heijastinkorut on tehty koruvaijeriin, ja niistä löytyy heijastinsydämen lisäksi helmiäislasihelmiä, särölasihelmiä, fasettilasihelmiä ja pieniä pallorondelleja. Lisäksi jokaisesta heijastimesta löytyy pieni enkeli. Hakasen avulla heijastin on kätevää kiinnittää haluttuun paikkaan. Heijastinmateriaali on laadukasta ja starndardit täyttävää. Heijastimia löytyy harmailla....
... ruskeilla...

....ja vaaleanpunaisilla helmillä.
 
Voivottelen täällä aina tasaiseen tahtiin (itseasiassa varmaan joka kerta), miten harvoin tulee kirjoitettua tänne mitään, ja miten harvoin nykyään tulee muidenkaan blogeissa käytyä. Aika vaan on rajallista, mutta kyllä tämä aika iso osa tätä puuhaa on ollut myös tämä blogi, ja huomaan, että jotain tärkeää nykyään puuttuu. Itseasiassa koneellakin olisi valmiina vaikka mitä kuvia, jotka suunnilleen pitäisi tänne vain lisäillä. Esimerkiksi eräästä jo KESÄLLÄ tehdystä "tuoliprojektista" olisi jopa useampia työvaihekuviakin, vaan eipä ole täällä näkynyt... Nyt siis ihan tosissani meinaan ottaa yhdeksi (niistä sadasta =D ) kehityshankkeeksi tämän blogin elvyttämisen tämän syksyn aikana. Saa nähdä, miten käy. =D Luvassa voi olla enemmän kuvia ja vähemmän tekstiä, ja sekin usealla kirjoitusvirheellä, mutta sisällälle en edes aio laittaa minkäänlaisia kriteerejä! =D Saa nähdä, miten käy! ;)
 
Kaunista alkanutta viikkoa! =)
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulle,minullakin tahmoo blogin päivittämisen suhteen.Minulle kuvaaminen on se jämähdyskohta,aina on joko kamera häviksissä,liian huono valo,ei muista...milloin mitäkin:).Pitäisiköhän tänään ottaa kuva jo pari viikkoa sitten valmistuneesta vaahteranlehtiruusu-kranssista...katsotaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan, että saan nähdä tekemäsi kranssin! =) Jotenkin ymmärtäisin, jos kyse mun kohdalla olisi siitä kuvaamattomuudesta, mutta kun ne kuvat ovat jo valmiina koneella! Tosin, arkeni tuntien, tiiän, että sitä ajankäyttösuunnitelmaa olisi hyvä ehkä vielä vähän kehittää. ;)

      Poista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)