torstai 19. marraskuuta 2015

Joulukiireitä Käsityöpajalla

Pitkästä aikaa pieni tilannepäivitys myös tänne blogin puolelle! =)
 
Käsityöpajalla on ollut ilahduttavan kiireistä viimeaikoina! Kiirettä on pitänyt niin joulumyyjäisten, kuin tilaustöidenkin osalta. Vaikka hetkittäin toki tulee tunne, että aika loppuu kesken ja hetkellinen väsymys yllättää, niin olen todella onnellinen siitä, että tällä hetkellä tuntuu siltä, että töitä riittää niin paljon kuin ehtii tehdä. =) 
 

Mukavaa on taas pienen tauon jälkeen ollut päästä myös myyjäisiin. =) Myyjäisissä kun saa nähdä sekä asiakkaita, että monia tuttuja myyjiä. Ikäänkuin työkaverit on taas hetkellisesti kasassa. =) Tässä kuvassa joulumyyjäisistä löytyviä jouluisia tuotteita. Pienet lahjapakkaukset päällystetyillä tulitikkuaskeilta vaikuttavat suosituilta, pieniltä lahja- ja tuliaisviemisiltä. Ja tietenkin mukana tuttuja huopasydämiä ja -omenoita, enkeleitä missään tapauksessa unohtamatta. =)
 
Edellisenä viikonloppuna oli joulumyyjäisissä Viljakkalassa, ja sitä edeltävänä oli avoimet ovet täällä Käsityöpajalla.  Ensi lauantaina vuorossa on joulumyyjäiset Päivölässä Komissa, Lavajärven ja Viljakkalan välimaastossa. Ja sitten seuraavana lauantaina ollaankin Hämeenkyrössä Heiskalla. Käsityöpajan ovet puolestaan ovat avoinna 12.12. Niinpä siis myyntipöydät ja -hyllyt olisi syytä saada pidettynä täytettyinä, tilaustyöt tehtyinä - ja niin, niihin päätoimen töihinkin joka päivä ehdittävä. =D Mutta kuten alussa sanoin, olen onnellinen siitä, että työtä riittää!
 
 
Ahkera täällä pajalla on syytä kyllä ollakin, kun tällaista sakkia täällä pyörii pipot silmillä. =D
 
 
Käsityöpajan puotiinkin on ilmestynyt jouluhylly. Tosin, tämän kuvan ottamisesta on nyt hetki, ja nyt tällä hetkellä hyllyn sisältö onkin laatikoihin pakattuna.
 
 
Myös muita kuin joulutuotteita on valmistunut, kuten näitä kännykkälaukkuja ja kukkaroita erilaisin kuosein. Tässä kissa-aiheisena.
 
Villasukkavuosi -blogin Marjaana lähetti minulle hauskan haasteen, jossa pitää kertoa blogin syntymästä. Tästä haasteesta ei taida ihan sataa vuotta vielä olla, mutta aika kauan kuitenkin... Lupasin ottaa haasteen vastaan, ja lupaus pitää yhä, sillä haaste tuntuu minusta erityisen hauskalta. Nyt kuitenkin tuo vastaaminen kyllä vielä odottaa, samoin se riemukas hetki, kun pääsen kunnolla lukemaan muiden tarinoita. Mutta onpa mukavaa puuhaa odottamassa viimeistään joululoman päiville! =)
 
Viimeviikonlopun myyjäisissä kännykkälaukut lähestulkoon loppuunmyytiin, mukana olevista taisi tulla takaisin vain pari eläinkuosista. Nyt olisi uusi erä valmistumassa, ja jotta saan ne olkahihnoineen lauantaiksi mukaan, lähdenkin tästä ompeluhommiin! =)
 
Mukavaa loppuviikkoa! =)

2 kommenttia:

  1. Se on tämä joulunalus tällaista ettei meinaa bloggaamaankaan ehtiä. Kiva oli kuulumisiasi taas lukea. :)
    Älä pidä haasteen kanssa kiirettä, mukava on joulun jälkeenkin lukea blogisi historiasta.
    Minun ainoat myyjäiseni ovat tänä vuonna Helsingin Vanhan Sataman Naisten Joulumessut 2.-6.12, eli menenkin tästä tabletilta takaisin puikkojen ja lankojen luo. :)

    VastaaPoista
  2. Voi ihana tuo Sinun tonttusakki joka sielä pyörii ja muutakin ihanaa sielä on ☺

    VastaaPoista

Mukavaa, jos jätät viestin käynnistäsi! =)